Hópihetánc

Hópihetánc

Az oltások valóban állhatnak az autizmus és a bölcsőhalál hátterében?

Nem kizárólag gyermekeket érinthetnek az oltások következményei...

2018. január 23. - Tünde Tündér

 vaccination-2725065_640.jpg

Autizmus és Alzheimer-kór

Szerintem sem azt nem lehet bizonyossággal állítani, hogy az oltások állhatnak olyan súlyos kórképek mögött, mint az autizmus, vagy az Alzheimer-kór, sem azt, hogy nem. Kutatások zajlanak napjainkban ezzel kapcsolatban, azonban ezeket rendkívüli módon megnehezítik, hogy az oltások mellékhatásai, szövődményei nincsenek következetesen és hosszabb távon után követve. Akik ilyen irányba kezdtek kutakodni (Gherardi, Exley), nyilván volt valami, ami a figyelmüket erre felé terelte. Ez pedig nem más volt, mint az alumínium jelenléte a szervezetben, mely adott esetben az oltóanyag hatékonyságát javító alumínium adjuváns által kerül a szervezetünkbe. Azt se felejtsük el, hogy a mellrák kutatások szintén összefüggést találtak, a daganat kialakulása és a dezodorokban jelenlévő alumíniumsók között.

Bizony az oltások így bárkire veszélyt jelenthetnek, nem kizárólagosan a gyermekeknek okozhatnak egészségkárosodást. Az internetet böngészve pedig számos olyan csoportot lehet találni, akiknek a betegségük, tüneteik előtt az orvosok széttárják a karjaikat és csak találgatnak, de meg nem tudják mondani, így gyógyítani sem a hozzájuk fordulókat. A tünetek zöme az izomzatot és az idegrendszert érinti. Krónikus fáradtsággal és mindenféle idegrendszer eredetű tünettel, mint zsibbadás, égő, elviselhetetlen fájdalom, depresszió, stb.

Nem lenne szégyen, ha az orvostársadalom a tudásának szintjét úgy határozná meg, hogy jelenlegi tudásunk szerint. Mert ha elismerik, ha nem, bizony ez a tudás korlátolt bármekkora is. Majd 200 év múlva úgy fognak az emberek visszatekinteni a mai nagy orvostudományra, mint ahogyan tesszük ezt mi a 200 évvel ezelőttire.

Egy francia gazdálkodó olyan tipikus tünetekkel fordult orvoshoz, melyeket Gherardi 1998-ban írt le elsőként mint makrofágos myofasciitis. Az alumíniumvegyületek oltóanyaggal együtt történő befecskendezése miatt alakul ki a betegség, az oltás helyén kezdődő erős és tartós fájdalommal, majd az izom- és idegszövetek gyulladásával jár. Állandósult ólmos fáradtság, súlyos izomfájdalom és különféle kognitív rendellenességek jellemzik a betegséget. A gazdálkodó izomzatából mintát vettek, a Paris-Est Egyetem Neuromuszkuláris (Ideg- és Izomrendszeri Betegségek) Osztályán. A Tanszékvezető orvosnak,  Romain Gherardi-nak sikerült beazonosítania a károsodás jellegét. A probléma az alumínium nagymértékű felhalmozódásának és az izomszövet emiatti gyulladásának következménye. Időközben gyermekek körében is számos ilyen betegséget diagnosztizáltak oltási mellékhatásra visszavezetve, amely izomgyengeségben, a fejlődés lemaradásában és idegrendszeri zavarokban mutatkozik meg.  A betegség egy olyan súlyos oltási mellékhatás, amely még alig ismert.

Az aluminium egészségügyi veszélyét bizonyító tanulmányok száma folyamatosan növekszik. Nézd meg ezt a videót (magyar felirattal) ahol pár percben Gherardi megosztja velünk megdöbbentő felfedezését – mi történik az alumíniummal az oltás helyén!

 autism-2377410_640.jpg

Régóta sejtik a tudósok, hogy az alumíniumnak köze lehet az Alzheimer-kórhoz, a szellemi képességek olyan fokú romlásával járó betegséghez, ami a normális napi életvitelt, önellátást is lehetetlenné teszi.

Egy új kutatásban Christopher Exley, a Keele Egyetem professzora a korábbiakban sejtettnél erősebb – és adatokkal jobban alátámasztott – összefüggést talált az agyszövetekben felhalmozódó alumínium és a szellemi hanyatlás kialakulása között. Ez a felhalmozódás különböző mechanizmusok révén betegségeket és halált is okoz. Exley professzor megállapította: az alumínium egy ismert neurotoxin, azaz idegméreg.

Az írás ide kattintva teljes terjedelmében olvasható. 

 

 

Bölcsőhalállight-1551389_640.jpg

De mi is ez?

Az 1-12 hónapos csecsemők sajátos, hirtelen előforduló váratlan és előzmények nélküli elhalálozása, amelynek pontos okát az utólagos vizsgálatok sem tudják felderíteni. Ennél fogva sem a mechanizmusát, sem pedig a lefolyását nem ismerjük. Lényegében a bölcsőhalál megnevezés felderíthetetlen halálesetek összefoglaló megnevezése.  Az előfordulás csúcsa 2-4 hónapos kor közötti időszakra esik – pontosan arra az időpontra, amikor is életkorhoz kötötten, kötelezően elkezdik a csecsemők oltási sorozatát DTP-IPV-HIB (torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, gyermekbénulás és influensa B baktérium ellen) + PCV (13 féle streptococcus baktérium tüdőgyulladás ellen) kombinált oltóanyagokkal a hazai kötelező Védőoltási Módszertani oltási naptára szerint.

 

Az Orvosi Egyetem Igazságügyi Orvostan Egyetemi Tankönyv* magyarázata szerint, a bölcsőhalál fokozott veszélyének az anya és a csecsemő részéről is számos oka lehet.

  • A bölcsőhalál előfordulása gyakoribb:
  • rossz szociális körülmények között élő családokban,
  • koraszülötteknél (éretlen),
  • az alacsony születési súlyú-,
  • és ikerszülöttségű újszülötteknél.

Továbbá az édesanya által a terhesség alatti nyugtató vagy altató gyógyszerek fogyasztása, drogfogyasztás, dohányzás, míg a csecsemő részéről a hideg évszakban születés és a légzésmegállások (apnoe) halmozódása is fokozott veszélyt jelent a végzetes esemény előfordulására.

További hajlamosító tényezők: (teljes körűen lásd az orvostankönyvről készült másolatot lent*):

  • immunállapot éretlensége, immunanyaghiány,
  • DTP immunizációhoz társuló allergiás reakciók,
  • felső légúti vírusinfekciók – a még csak „lappangó” állapotúak is,
  • hason fekvő csecsemő (alváskor a légutak elzáródhatnak),
  • bélfertőzés,
  • tápszerek: a bélflóra összetételét és a bél áteresztő képességét kedvezőtlenül befolyásolják, amelynek következménye lehet toxintermelő baktériumok elszaporodása,
  • tehéntej allergia,
  • a szív ingervezető rendszerének fejletlensége (elektromos instabilitás),
  • agyi vérkeringési zavar,
  • reflexes apnoe (reflux), halmozott alvási apnoe (légzésmegállások).


a DTP (kombinált) oltás első adagját kötelezően beadják 2 hónapos korban – amely oltáshoz társuló allergiás reakciók elszenvedése önmagában is további bölcsőhalálra hajlamosító tényezőMondhatni: a kötelező oltásrendszer kötelező rizikója.

A hazai szakma előtt ismert, hogy az oltások hajlamosítanak a bölcsőhalálra, de nem ismerik az okokat.

 angel-883200_640.png

Dr. Viera Scheibner vizsgálatai alátámasztották, hogy

 

AZ OLTÁSOK A BÖLCSŐHALÁL EGYÉRTELMŰEN LEGGYAKORIBB, ÉS LEGKÖNNYEBBEN ELKERÜLHETŐ OKAI.

 

A teljes cikk itt olvasható. 

 

A kanyaró járványos megjelenése hazánkban és környékén

 

Miközben írom-e sorokat, éppen hallom az újabb kanyaró járványokról szóló híradásokat…

Hogy is van hát a gyakorlatban, ha az átoltottság egyre nagyobb százalékokban van jelen a lakosságban (95-99 %), mégis számolnunk kell a betegség járványos megjelenésével?

...A kanyaróbetegség előfordulása az egészségügyileg és higiénésen elmaradott térségekben és népesség körében valószínűbb. Ugyanakkor a jól táplált és a javasolt oltásokat megkapó társadalmi rétegek körében is egyre gyakrabban jelenik meg a betegség. A kutatások bizonyítják, hogy ez utóbbi esetekben a megbetegedéseket az oltásból eredő vírus okozza. Az eddigiekből az tűnik ki, hogy az egészségi állapot és a higiénia nagyobb jelentőségű, mint az oltottság a kanyaró megelőzése tekintetében. Szükséges-e egyáltalán kényszerrel oltani a mai világban, amikor az oltás következtében gyakrabban alakul ki betegség, mint anélkül?…

 kanyaro.jpg

A kanyaró lefolyása és szövődményei:

Házi Gyermekorvosok Egyesülete szerint a kanyaró általában nem igényel kezelést, nincs is rá specifikus gyógyszer. Ágynyugalom, lázcsillapítás, elegendő folyadék bevitele általában elegendő. Szövődmények többnyire akkor lépnek fel, ha a beteg immunrendszere valamilyen okok miatt meggyengül. A súlyos szövődmények sokkal ritkábbak – ilyenek a tüdőgyulladás, májgyulladás, hörghurut és croup, a vérlemezkék számának csökkenése és a legsúlyosabb, az agyvelőgyulladás, amely halálhoz is vezethet. Emellett viszont a kanyaró betegség kiállása a későbbi allergiás megbetegedések elszenvedésének valószínűségét csökkenti. 

 

A teljesség igénye nélkül idézünk mellékhatásokat a két vakcina betegtájékoztatójának 4. pontjából M-M-RVAXPRO és Priorix:

  • Lázgörcs (olyan görcsök, amelyek magas láz esetén jelentkeznek);
  • Allergiás reakciók.
  • Steril agyhártyagyulladás (láz, rosszullét, hányás, fejfájás, nyakmerevség és fényérzékenység); a herék duzzanata; középfülgyulladás; begyulladt nyálmirigyek; a szokásostól eltérő kanyaró
  • Súlyos allergiás reakció, mely magában foglalhatja a nehézlégzést, az arc feldagadását, helyi duzzanatot és a végtagok feldagadását.
  • Görcsrohamok láz nélkül; gyermekeknél lázzal járó görcsrohamok; bizonytalan járás; szédülés; az idegrendszer (agy és/vagy gerincvelő) gyulladásával járó betegségek.
  • Izomgyengeséggel, rendellenes érzékeléssel, a karok, lábak és a törzs felső részének bizsergésével járó betegség (Guillain-Barré szindróma).
  • Fejfájás; ájulás; idegrendszeri rendellenességek, melyek gyengeséget, bizsergést vagy zsibbadást okozhatnak; a szemideg zavarai.
  • A látás megváltozásával járó, a szemben lévő ideghártya (retina) gyulladása.
  • Süketség.
  • Köhögés; lázzal vagy anélkül járó tüdőfertőzés.
  • Viszketés; a bőr alatti zsírszövet gyulladása; piros vagy lila, lapos gombostűfejnyi kiütések a bőr alatt; megkeményedett kiemelkedő bőrterület; a bőr, szájüreg, szem és/vagy nemi szervek kifekélyesedésével és felhólyagosodásával járó súlyos betegség (Stevens-Johnson szindróma).
  • Ízületi fájdalom és/vagy duzzanat (általában átmeneti, ritkán idült); izomfájdalom.
  • A vérerek gyulladása.
  • Pontszerű vagy kis foltos vérzések vagy könnyebben kialakuló bevérzések, a vérlemezkék számának nagymértékű csökkenése következtében;
  • Hirtelen előforduló, életet veszélyeztető allergiás reakciók;
  • Az agy, a gerincvelő, illetve a perifériás idegek fertőző betegsége vagy gyulladása, amely átmeneti járás (egyensúly) zavarokat és/vagy a mozgások akaratlagos irányítási képességének átmeneti elvesztését, egyes idegek tűszúrásszerű érzettel járó gyulladását, érzékelésvesztést, illetve a mozgásképesség károsodását okozhatja (Guillain-Barré szindróma);
  • A vérerek szűkülete vagy elzáródása;
  • Eritéma multiforme (tünetei közé tartoznak a piros, gyakran viszkető, kanyaróhoz hasonló bőrfoltok, amelyek a végtagokon kezdődnek és néha az arcon és a test többi részén is előfordulnak);
  • Kanyaró- és mumpsz-szerű tünetek (közte átmeneti, fájdalmas hereduzzanat és duzzadt nyaki mirigyek).
  • Bőrkiütés;
  • Felső légúti fertőzések.
  • Középfül-fertőzés;
  • Nyirokcsomó-duzzanat a nyakban, a hónaljban vagy az ágyékban;
  • Álmatlanság;
  • Szemvörösség, szemirritáció és könnyezés (kötőhártya-gyulladás);
  • Hörgőgyulladás (bronchitisz);
  • Fültőmirigy-duzzanat;
  • Hasmenés, hányás

Továbbá amennyiben valamelyik oltóvírus immungyengülést hoz létre (pl. a kanyaró jellegzetessége) a többi vírus elleni védelem gyengülése miatt akadályozott az oltóvírus elpusztítása és tartós hordozó állapot alakulhat ki: a vírus genetikai és autoimmun betegségeket, indít(hat) el, előre nem belátható következményekkel. Például konkrét tanulmányok szólnak autoimmun májgyulladásról, autizmusban a bélhámsejtek, az agyvelő érintettségéről. Azaz a beteg szövetekből kimutatható az oltóvírus.

A fentiek tekintetében elgondolkodhatunk a vakcina előnyein és hátrányain!


A teljes cikk itt érhető el. 

 

Hírek és pánikkeltés

Azt hiszem nem mondok vele újat, hogy ez bizony megy mint a karikacsapás…

Célja? Tartsuk az embereket egyrészt félelemben. Másrészt az oltóanyagok piacát lehetőleg tartsuk toppon, hiszen profittermelő ágazatról van szó. Még középiskolás voltam, amikor azon gondolkodtam, hogy amennyiben a gyógyszergyárak profitorientáltak, akkor nem lehetnek érdekeltek a gyógyításban. Ha minél jobban arra törekednének, hogy a gyógyszereik gyógyítsanak, előbb vagy utóbb felkopna az álluk. Ők abban érdekeltek, hogy minél nagyobb haszonnal olyan szereket adjanak el, melyek meg nem fogják gyógyítani a betegeket, de szedhetik sokáig őket. A halott beteg sem ideális alany számukra. Persze erre azt mondják, hogy na ez az összeesküvés elméletek alapja.

Hány és hány gyógyszerreklámot kénytelen az ember végig hallgatni, nézni, amikor szeretne egy film végére jutni? A reklámok pedig azt a tévképzetet közvetítik az ember felé, hogy nem szabad betegnek lenned, ezt és ezt vedd be, és már el is fújták a betegséget. Persze ez nem így működik. A statisztikák pedig a vezető halálokok között tartják nyilván a gyógyszerek mellékhatásait, vagy a kórházakban bekövetkező félre gyógyszerezett betegek haláleseteit, igaz ezt már nem reklámozzák.

vedooltas.jpgNa és ugye az influenza, ami ellen minden évben lehet kérni az oltást. És már évek óta jön, mert jönnie kell a beharangozott nagy világjárványnak. Gondolkodtam, hogy vajon a lassan 50 évem alatt hányszor is lehetettem influenzás? Hmmm jó, ha kétszer… De ugye tudjuk, hogy már itt van a kapunkban és kopogtat, hiszen már javában a télben járunk. Ha az emberek nem a munkába igyekeznének mindenáron, mert nehogy kirúgjanak, mert a táppénz felborítja az amúgy is szűkös költségvetést, inkább mennek betegen és fertőznek, míg le nem esnek a lábukról. Na ennek nem kellene így lennie. Maradna a beteg otthon az ágyban és kifeküdné. Hamarabb tudna gyógyulni is.

Alapvetően az emberi szervezet rendelkezik öngyógyító képességgel. Sajnos ezt a csodálatos rendszert alaposan meggyengítettük már a sok mesterséges gyógyszerrel, oltóanyagokkal, mindenféle adalékanyagokkal az élelmiszereinkben, stb. A gyógyszereket és az oltásokat igen megfontoltan, a hátrányokat és előnyöket megfelelően mérlegelve lenne szabad alkalmazni. Mert igen vannak olyan esetek, amikor kell a gyógyszer. És van nagyon sok olyan eset, amikor sokkal hatásosabb lenne a természet szereit igénybe venni, pihenni és kikapcsolódni a mindennapi taposó malomból. Már a gyermekeinknek sem hagyjuk, hogy igazán gyerekek legyenek…

 

Kapcsolódó írások:

Mi a SZMOV és miért küzd?

Anomáliák oltásfronton

 

 

süti beállítások módosítása