Hópihetánc

Hópihetánc

Támogatás egy szebb jövő reményében

2017. november 22. - hopihetanc

family-2073604_1920.pngTámogatás egy szebb jövő reményében

Ha tetszett, amit olvasott, esetleg segített az ügye előrevitelében, illetve hasznosnak ítélte meg a saját élete, és az Önnel történtek megértésében, elfogadásában, akkor, kérjük a kedves Olvasót, Ön is segítsen nekünk. Mi csak egymásra számíthatunk: az olvasók ránk, mi pedig az olvasókra. Többféle módon támogathatják az oldal működését, ha viszonozni szeretnék, amit tőlünk kaptak:

Ha elvitted az írásunkat, linkelj vissza!

A legnagyobb örömünkre, és megelégedésünkre szolgál, ha annyira tetszett egy-egy írásunk, hogy azt átemeled magadhoz. Ez ellen semmi kifogásunk nincs, sőt: más oldalakkal ellentétben bátorítunk arra, hogy vidd, nyugodtan. Minél több emberhez elér a családok és gyermekek ellen elkövetett jogsértések híre, annál biztosabb, hogy a politikusaink, a döntéshozóink is foglalkozni fognak a kérdéssel, és végre a megfelelő jogalkotói hozzáállást tapasztalhatjuk meg, mindenki nagy megelégedésére.

Mindössze annyit kérünk tőled, cserébe: vedd figyelembe a szerzői jogokat, és az erre vonatkozó etikettet. Kérünk, jelöld meg, hogy az írás eredetileg a Hópihetánc blogon jelent meg, és linkelj is vissza ránk. Tedd ezt meg azért, mert egy fészekben ülünk, és mindkettőnknek fontos az olvasók véleménye. Te nem esel a duplikáció bűnébe, nekünk pedig nem kell bizonygatnunk egy hatóság előtt sem, hogy az eredeti közlők mi vagyunk.

Küzdjünk együtt a gyermekek jogaiért, és ne vegyük el egymástól az időt (no, meg a pénzt) fölöslegesen egy hatósági eljárással. Köszönjük megértésedet, és közreműködésedet!

Adj munkát – és népszerűséget kapsz érte cserébe!

Ha Ön civil szervezetként olvas, ránk számíthat munkájában. Megkönnyítjük céljai elérését, ha tanulmányokat, helyzetelemzéseket rendel meg tőlünk, azokban a témákban, melyet blogunk felkarolt és képvisel.

Ha Ön politikus, és valóban foglalkozik a gyermekek jogaival, felkérésre helyzetelemzést, tényfeltárást végzünk, annak érdekében, hogy a magyar országgyűlésben is téma legyen végre a gyermekek ügye! Ehhez azonban tudomásul kell vennie: sem balra, sem jobbra nem helyezkedünk, kizárólag a gyermekek, és nem a pártok érdekeit képviseljük.

Ha Ön oktatási intézmény vezetőjeként olvas, felkérésre nagyon szívesen készítünk Önöknek (felmérve a területi adottságokat, hogy speciális, személyreszabott anyagot adhassunk ki a kezünkből) tájékoztató kiadványokat, melyeket osztályfőnöki órákon használni tudnak az Önök intézményében, gazdagítva ezekkel a gyermekek tudásanyagát és tájékozottságát. Fő profiljaink, melyet a gyermekek nyelvén tárunk gyermekek elé: drogprevenció, pénzügyi-jogi alapismeretek, kapcsolati kríziskezelés, gyermeknevelés, háztartásvezetési ismeretek. A témakörök ezen irányvonal mentén szabadon, tovább bővíthetők, attól függően, mire van szükségük.

Ha Ön olyan felsőfokú intézmény vezetője, aki szociális szakemberek képzését is biztosítja, előadások háttéranyagának elkészítését vállaljuk, ahol teljes körűen elmondjuk, miben rejlik maga a rendszerabúzus, és milyen módszerekkel lehet elkerülni a szülők általi befolyásolást.

Ha Ön könyvkiadóként olvas, felhívjuk arra a figyelmet, hogy a blogon található írásainkat tovább bővítve, könyvvé tudjuk alakítani. Az olvasottság egy-egy írás mellett nyilvános, és látható, így az érdeklődés szintje, az írásaink iránt az Ön számára jól mérhető, így az eladási volumen előre tervezhető. Ön választja ki a témát, mi pedig egy könyv terjedelmében ki is fejtjük azt.

A fentiekben sorolt munkákra felkéréseket a hopihetanc@gmail.com email elérhetőségen várjuk.

Reklámozz, hirdess nálunk!

PR-os vagy? A célközönséged bennünket olvas? Azoknak nyújtasz szolgáltatást, akiket olvasóink körében üdvözölhetünk? Van bannered?

Miért nem találkoztak még igényeink?

Figyelem! Összesen három reklámhely kiadó a blog oldalán – visszaszámlálás indul!

Igényeket kérjük a hopihentanc@gmail.com email elérhetőségen jelezni.

Természetesen pénzadományt is elfogadunk ….

…. Annak érdekében, hogy kutatásainkat, tényfeltárásainkat tovább tudjuk végezni, miközben életben is kell tudnunk tartani magunkat, hogy a gyermekek jogainak hatékonyan érvényt tudjunk szerezni Magyarországon, szükségünk van az olvasók támogatására. Csak olyan mértékben, ami az olvasónak még nem gond, de nekünk az életet, a gyermekeknek pedig a gyermekjogsértések feltárását, és a további jogsértések megakadályozását jelentheti.

Nem véletlenül nem írunk összeget, elegendő csak arra gondolni, mennyibe kerül egy bulvár lap, amely hetente megjelenik, és nem szolgálja mégsem a szellemi fejlődésünket, nem lendíti előre ügyünket, mégis fizetünk azért, hogy a miénk legyen. ….

Ön döntheti el, ha a szerkesztőt szeretné támogatni:

 

Tünde Tündér számlaszáma: ERSTE Bank 11600006-00000000-76135190

Ha külföldről utalnál, az IBAN azonosító: HU83116000060000000076135190

 A közlemény rovatba, kérjük, ne felejtse el feltüntetni: „Adomány”.

Mi pedig megígérjük, hogy amíg lélegzünk, addig azért élünk, hogy a gyermekeknek biztonságos, élhető országot teremtsünk. Önökkel, és a támogatásaikkal együtt – mert egyedül nem megy.

A gyermekedért és a gyermekeinkért. Az unokádért és az unokáinkért. Együtt.

 

Köszönettel

 

 Tünde Tündér

süti beállítások módosítása