Hópihetánc

Hópihetánc

Búcsú

2018. január 28. - Tünde Tündér

time-for-a-change-1124161_640.jpg

Eljött az ideje a búcsúnak, kedves olvasók és követők. Köszönöm mindenkinek, aki követte a blog írásait, terjesztette őket.

A blogot két ember hozta létre azért, hogy fontos, mindenki életét érintő kérdésekről elmondják véleményüket.

Az új év azonban új dolgokat hozott, melynek következtében a két ember útjai szétváltak. Egyedül maradtam és azt gondolom, hogy egyedül az indulás eszméit nem vállalhatom fel. Soha nem állt szándékomban más nevében, más helyett írni, csak magamat tudom adni, így nem tartom tisztességesnek folytatni a blogot. Amit megígértem, azt még befejeztem.

A blog eddigi írásai a részemről továbbra is elérhetőek maradnak abban a formában, ahogy eredetileg is voltak. Sajnos ezt a volt társam nem így gondolta, így az összes írását el is távolította a blogról. Ezt nem tartom az olvasókkal és a követőkkel etikusnak. Ez van. Ebben nem volt módom beleavatkozni. Az olvasóknak írt cikkeket, melyek mondanivalója komoly témákat ölelt fel, nem helyénvaló az eltávolításukkal az olvasókat és követőket büntetni.

Persze ez csak a blog végét jelenti és nem az írásaimét. Továbbra is folytatom az írást, akihez eljut és tudok nyújtani valami pozitívat az életében, az élete megértésében, javítgatásában, ezután is meg fog találni.

Hamarosan jelentkezem új írásokkal, új blog alatt.

nk_17jan2_650x417.png

Kép: National Geographic

Mindenkinek a legjobbakat kívánom.

 

Tünde Tündér

süti beállítások módosítása